المكونات
2 كوب دقيق
½ كوب سكر
1¼ ملعقة صغيرة بيكينج صودا
2 ملعقة كبيرة زنجبيل
1/3 كوب زيت نباتي
1/3 كوب مية مغلية
¾ ملعقة صغيرة ملح
½ كوب عسل أسود
ملعقة صغيرة قرفة
بيضة كبيرة
للحشو:
علبة جبنة كريمي
2½ كوب سكر بودرة
2 ملعقة صغيرة لبن
ملعقة صغيرة فانيليا
¼ كوب زبدة
طريقة التحضير
1- اخلطي الدقيق مع البيكينج صودا والملح والزنجبيل والقرفة والسكر والعسل والزيت والبيضة، واستمري بالخلط لحد ما الخليط يتماسك، وبعد كده ضيفي عليهم المية واخلطيهم كويس مع بعض.
2- افردي العجينة على شكل دواير في الصينية، وبعد كده حطيها في فرن ساخن لمدة 12 دقيقة.
3- لعمل الحشو، اخلطي الجبنة واللبن والفانيليا والسكر والزبدة مع بعض، وقلبيهم لحد ما الخليط يبقى متجانس.
4- حطي الحشو في قمع للتزيين، وبعد كده وزعيه على قطع الكوكيز، وغطيه بواحدة كوكيز تانية، وبعد كده حطيهم في الفريزر لمدة نصف ساعة.. وبالهنا والشفا.