لفائف الخس بالجمبري
المكونات
1/2 كيلو جمبري منظف ومقشر
1/4 حبة بصل حمراء
1 حبة خيارة صغيرة مقشرة
1 حبة طماطم كبيرة بدون ذر مقطعة مكعبات
1 حبة خس
1 ثمرة افوكادوا مستوية
1 ثمرة برتقال
1/3 كوب عصير ليمون طازج
4 ملاعق كزبرة طازجة
1 حبة فلفل أحمر حار صغير
1/4 ملعقة ملح
طريقة التحضير
تسوية الجمبري مع زيت زيتون
الجمبري مع عصير ليمون في بولة ونقلب كويس بالملح
نطحن الفلفل الحار مع البصل
نضيف الخيار
ونضيف ليهم البرتقال والطماطم والكزبرة ونقلب
ونضيف بقى الجمبري ونقلب
نرص في ورق خس ونحط 2 شريحة افوكادوا في كل ورقة