.ابشري البصل وبعد ذلك صفيه وتاخذي مبشور البصل بدون ماء اما ماء البصل ضعي عليها زيت قليل ملعقة خل ولعمل الكفتة :ضعي مبشور البصل المصفي مع الفلفل الاسود مع الملح مع اللحمة الفرومة( لو نصف كيلو لحمة يكفيه بصلة كبيرة)أخلطي جيدا المكونات وهاتي سيخ أو شوكة وصبعي عليها الكفتة وبلي إيدك من ماء البصل وأنتي بتصبعي الكفتة وضعيها في صينية مدهونة زيت وضعيها في فرن متوسط الحرارة نصف ساعة وبعد ما تنضج احرقي فحمة وضعيها علي ورق الومنيوم وبعد كدة ضعيها في صينية الكفتة ونقطي علي الفحمة نقطتين زيت وغطي الصينية تأخذ الكفتة رائحة الفحم وبألف هنا.لاتنسوني من صالح دعائكم.