طريقة التحضير :
المكونات: مخ منظف لو اللى عندك مش متنضف بسكينة رفيعة حامية أوى شيلى عروق الدم منه و نضفيه فص ثوم بصلة ملح فلفل فص حبهان فص مستكة 3 بيضات وضروبين بالشوكة كوبين بقسماط نص كوب كاتشب الطريقة: فى حلة أغلى ماء و حطى فيه الملح والفلفلوالحبهان والمستكة والبصلة وفص الثوم ولما يغلى حطى المخ بعد ما يتنضف كويس وسيبيه يستوى ولما يستوى أختبرية بطرف السكينة أو دوقى حنه منه وأنشليه من الماء و لو هتاكليه مسلوق يبقة قطعيه ورشى عليه ملح وفلفل وكمون وبالهنا والشفا :) البانيه بقى سيبى المخ لما يبرد و قطعيه طرانشات كبيرة و غطسى كل طرانشة فى البيض ثم فى البقسماط ثم يقلى فى زيت غزير وينشل على ورق مطبخ وبالهنا الشفا سانويتشات و قدمى جمبها كاتشب بالهنا والشفا :)